Peaceful Residence By Spf Architect

Peaceful Residence by SPF Architect in Home Design
Peaceful Residence by SPF Architect1 in Home Design

The Oberfeld Residence in Los Angeles, California was designed by SPF:architects. The house is cut into a steep hillside with large concrete retaining walls to hold up the hill behind. In plan, the structure is an L-shape. Back at the house from its generous private landscape, a transparent glass main level is topped by the master and family bedrooms – also clad in glass, but shielded from the sun’s intensity by a series of custom-designed vertical louvers, cut from the same Swiss pearl concrete panel material that screens the street façade of the home. The home’s grand entry boasts an oversized wood door, pivoting into a courtyard-like foyer, flooded with natural light.

This inspiring pictures of Peaceful Residence By Spf Architect is great for your home design idea. Our team select this pictures as favourite in Home Design Category.

Peaceful Residence By Spf Architect was post at October 23, 2011. More than hundred web visitors has already download this pictures to their laptop.

Available Photo Size

940 x 626 402 x 257 330 x 220 600 x 399 150 x 150

Download Here

There are 5 pictures in this articles. Follow the thumbnail below to view all 5 high-res pictures.

Peaceful Residence by SPF Architect , Peaceful Residence By Spf Architect In Home Design Category
Peaceful Residence by SPF Architect1 , Peaceful Residence By Spf Architect In Home Design Category
Peaceful Residence by SPF Architect2 , Peaceful Residence By Spf Architect In Home Design Category
Peaceful Residence by SPF Architect3 , Peaceful Residence By Spf Architect In Home Design Category
Peaceful Residence by SPF Architect4 , Peaceful Residence By Spf Architect In Home Design Category
Tagged with: intensity, wood, door, series, SPF, .
51 / 100 : by 85 users

Leave Comment Here

You might want to see this: